Водещият Димитър Рачков е като фокусник, който постоянно вади някой

...
Водещият Димитър Рачков е като фокусник, който постоянно вади някой
Коментари Харесай

Обръща гръб на телевизията? Рачков сменя посоката и дава пол...

Водещият Димитър Рачков е като магьосник, който непрекъснато вади някой нов номер от ръкава си. Последните години комикът разсмива телевизионните фенове със своите лафове, само че в този момент е на път да се трансформира в енергиен необут, сподели инспекция на „ Уикенд ”. Уплашен, че галопиращата инфлация може да стопи спестяванията му, водещия стартира да строи лична фотоволтаична централа.

Твърди се, че за новото си начинание Рачков е приготвил близо половин милион лв.. Макар и голяма, сумата надали ще го озори доста. Според осведомени, той е изкарал парите единствено от рекламните клипове за залагания с Христо Стоичков. Не малко пари водещия си докарва и като водещ. Твърди се, че комикът е най-скъпо платеното в тв лице у нас. За всяко от изданията на предаваното месеци наред по Нова телевизия „ Забранено шоу на Рачков " той получава по най-малко 20 бона. След като интереса към скечовете му понижа, от седмица комика отново е на екран с новото си предаване по Нова „ С Рачков всичко е допустимо ”, в което посетители ще са му известни българи. Рейтингът на първото издание беше много висок, което удостоверява слуховете, че и заплатата на Рачков още веднъж е в небесата и гони 50 000 лв. на епизод.

Инвестирания от Димитър Рачков половин милион в слънчевата централа ще се изплати обезпечено, изясняват специалисти. След като се купят слънчевите панели, тока от тях действително излиза съвсем без пари. При галактическите цени на силата през последните месеци, централата може да се възвърне единствено за 5-6 години, а самите слънчеви панели могат да работят към две десетилетия.

Близки до комика настояват, че слънчевите панели към този момент са поръчани. Осигурен е и терена, на който би трябвало да изникне фотоволтаичната централа. Чрез своя компания Рачков е купил порутена къща в ямболско село, която върви с два декара двор. Предстои постройката да бъде бутната, а на освободилата се поляна да се наредят стотиците панели, които да създават безвъзмезден ток.

Централата няма да е първият бизнес, в който комика влага изкараните си пари. От година той и  братята продуценти Маги и Джуди Халваджиян са притежатели на лъскаво кафене в столичен мол. Заведението се хвали, че предлага неповторими сортове кафе, а минималистичният му и футуристичен дизайн е оригиналност за целия свят. Оказа се, че хвалбите са меко казано пресилени. Клиенти небрежно разкриха, че кафенето копира едно към едно бутиковата верига „ Arabica ”, основана от японският милиардер Кенет Шоджи. Дребна детайлност е, че Рачков и братя Халваджиян са не запомнили да платят такса за това на създателя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР