Водещият български гейминг оператор WINBET ще бъде основен партньор на

...
Водещият български гейминг оператор WINBET ще бъде основен партньор на
Коментари Харесай

WINBET ще бъде основен спонсор на Българската федерация по мотоциклетизъм

Водещият български гейминг оператор WINBET ще бъде главен сътрудник на Българската федерация по мотоциклетизъм (БФМ). Компанията ще бъде и главен спонсор на купите в три от надпреварите от програмата на федерацията за 2021 година

Марката на компанията към този момент участва на пистата по време на надпреварата " Три планини хард ендуро ", кръг от BG X Enduro Championship, в Банско.

Следващите надпревари от календара на БФМ, които ще бъдат подкрепени от компанията ще са националния шампионат СуперМото WINBET GRAND PRIX в Хасково в края на август и седмия и осмия кръг от пистовия шампионат WINBET GRAND PRIX BULGARIA през септември. WINBET ще дава и премия WINLAP за участника с най-бърза обиколка в надпреварата.

" Партньорството ни с Българската федерация по мотоциклетизъм е естествено продължение на поредната политика на WINBET в поддръжка на развиването и популяризирането на българския спорт. Вярваме, че слагаме началото на едно прелестно и ползотворно съдействие ", разяснява маркетинг мениджърът на WINBET Десислава Колева-Иванова.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР