Водещият адвокат от Демократическата партия Марк Елиас казва, че представянето

...
Водещият адвокат от Демократическата партия Марк Елиас казва, че представянето
Коментари Харесай

Най-добрият адвокат на демократите казва, че първичните избори в окръг Колумбия са голям проблем за правния екип на Тръмп

Водещият юрист от Демократическата партия Марк Елиас споделя, че представянето на някогашния президент Тръмп на първичните избори във Вашингтон, окръг Колумбия, Републиканската партия би трябвало да бъде огромен проблем за неговия юридически екип.

Елиас направи коментара в неделя вечерта, откакто някогашният губернатор на Южна Каролина Ники Хейли победи Тръмп на първичните избори за първи път. Въпреки че акцията на Тръмп значително не се интересуваше от провалянето, Елиас уточни причина, че то може да докара до злополука за правосъдните борби на Тръмп.

„ В град със 700 000 поданици Доналд Тръмп получи 676 гласа на първичните избори на Републиканската партия. сложен набор от правосъдни заседатели… “, загатна Елиас.

Тръмп се оплаква през по-голямата част от годината, че ще се бори да получи „ обективен развой “ във Вашингтон заради това, че групата от правосъдни заседатели е предубедена против него.

Елиас е представител на демократите, коит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР