*** *** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 5

...
***
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 5
Коментари Харесай

Водещите новини! Руснаците са започнали да изгарят природен газ. Служебното правителство с чистка и връщане на стари кадри


***

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 5 август ***

 

„ Служебният кабинет към този момент излезе от рамките на заложените му от конституцията пълномощия. Основната му задача е да провежда почтени избори, а не да овладява държавните институции, да прави чистки, да се занимава с политически репресии и да взима стратегически решения. Спирането на процедурата за участие в Организацията за икономическо сътрудничество и раз от през днешния ден е фрапантен образец в тази посока “.

„ Реално видяно служебното държавно управление е конструирано и работи като боен щаб. И като биографии, и като дейности, и като постигани една след друга цели единствено за 48 часа. Казвам всичко това от позицията си на човек, който е предизвестил преди време за събитията, които се случиха предходната година и се случват през днешния ден “.

„ В България сега тече квази-военна интервенция по преодоляване на страната. Подготвяна е месеци наред. Работи се по описи за уволнения и периоди за завладяване на държавните институции. Видя се, че присъединяване на Има Такъв Народ в дирижираното от президента събаряне на държавното управление се възнаграждава всеобщо с постове в служебния кабинет. Елементите на тази интервенция се оглеждат и в преодоляването на Съвет за електронни медии, Българска национална телевизия и БНР, които се трансфораха в рупори на безконтролната власт “.

***

Операция „ подправена суматоха “ тече с цялостна сила…

***

***

***

***

Междувременно…

***

Руснаците са почнали да изгарят природен газ, като пламъците могат да се видят чак от Финландия.

Според сателитни фотоси от системата за мониторинг на пожарите на НАСА, от 17 юни насам всеки ден са откривани пламъци в компресорната станция Портовая на съветската държавна компания „ Газпром “. В непосредственост до станцията не са следени други пламъци. Компресорната станция е станция, в която се покачва налягането на газа и по този метод се усилва преносният потенциал на газопреносната мрежа. Вероятно пламъците са породени от изгаряне на природен газ в компресорната станция, установяват от финландската медия. Изгаряне в тази ситуация значи следено и съзнателно заличаване на пламнал газ. Това евентуално е повода за пламъците. Тази панорама е постоянно срещана и във Финландия през годините, да вземем за пример в рафинерията „ Несте “ в Порвоо, означават от Yle.

***

***

Повече внимание от туристите предлагат гръцките здравни управляващи, заради увеличение на инфектираните с маймунска шарка и Covid-19.

До в този момент в Гърция са регистрирани 32 случая на пациенти с маймунска шарка, по информация на здравното министерство. Всички са мъже, като някои от тях са пътували в чужбина, други - не.

Засега няма заплаха за живота на пациентите, оповестяват гръцките лекари, представени от БНР.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР