*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 21

...
*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 21
Коментари Харесай

Водещите новини! В деня на дебата: протести, жандармерия, нападки. Карадайъ: Хубав ден за българската демокрация

*** Водещите вести за деня до 13.00 ч., на 21 юни ***

 

„ Това държавно управление няма да позволи да се краде от българския поданик. Тези, които са го правили по-рано, рано или късно ще стигнат до действително правораздаване “.

***

Когато нещо е засекретено, то не може да бъде показано на хората. Тогава всеки може да изрече куп неистини за него, тъй като е прикрито от очите и никой не знае истината. Както от опозицията желаеха „ всичко да е намерено “, гласоподаваха за намерено съвещание, а след това упрекнаха ръководителя на Народно събрание Никола Минчев, че е направил съвещанието точно намерено, както те го гласуваха…

… по този начин се оказа, че и протоколът със Скопие е засекретен, че да не се знае какво има в него, а комфортно да се вършат „ преразкази по картинка “ кой както си желае. 

„ Призоваваме министър Генчовска да смъкна секретния гриф. Призоваваме също Министерство на външните работи в най-кратки периоди да пристъпи към сключване на контрактувания от министър Генчовска двустранен протокол - очакване, обществено оповестено и външния министър на Северна Македония Буяр Османи ", декларират от Политическа партия.

***

„ …разкри, че Тошко Йорданов се е обърнал към Любомир Каримански с думите „ Любо отивате на договарянията, в случай че парите не се дадат на нашите министри: на Министерство на регионалното развитие и енергетиката, смъкваме държавното управление “.

***

Ананиев добави, че за мобилизацията е схванал от хора, които живеят в Разград и Търговище.

„ Всеки видя кой е този пакостник и какво се пробва да саботира. Няма по какъв начин да създадем смяна, без да се стигне до правдивост “.

***

На Карадайъ му е прекрасен ден за демокрацията…

***

Хубавият ден за демокрацията обаче носи боязън и заплаха за други…

***

Заедно с законните претенции се навъдиха и куп подклаждачи на напрежение – безпорядък, неостаряващата рецепта за взимане на власт…

***

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР