Водещите на Мармалад по БТВ Иво Аръков и Радост Драганова

...
Водещите на Мармалад по БТВ Иво Аръков и Радост Драганова
Коментари Харесай

Водещи се изгавриха жестоко с паметта на Васил Левски в национален ефир

Водещите на " Мармалад " по БТВ Иво Аръков и Радост Драганова изумиха цяла България в деня, в който почитаме делото и паметта на Васил Левски. В началния анонс на предаването двамата си направиха безусловно насмешка с Апостола на свободата и то в една от най-скръбните дати в историята ни. Сценаристите им минаха всевъзможни граници и по най-грозния и блудкав метод намесиха името на Левски в плоски и тъпи майтапи.

Faktor.bg ви предлага стенограма от " интелектуалния " диалог без коментар:

Иво Аръков: Добър ден, скъпи фенове, на 19-и февруари - специфичен ден за всички нас. Благодарение на индивида, който почитаме през днешния ден, ние с вас сме свободни да вършим това, което обичаме да вършим.

Радост Драганова: Точно по този начин, това е безспорна историческа истина. Иво, ти какво обичаш да правиш?

Иво Аръков: Най-много обичам да дремя и да не дремя, да пътувам и да не пътувам, да хапвам, да хапвам още повече, да танцувам и още неща, за които в този момент не мога да приказвам в ефир.

Радост Драганова: Аз най-вече обичам ей по този начин, събота вечер, като се прибера изтощена след ефира, ей по този начин, да изляза и да го изпукам тоя софийски живот!

Иво Аръков: Милиони хора имат милиони фантазии, които би трябвало да изживеят и предлагам това да съм аз. Жертвам се в името на народа!

Радост Драганова: И аз ще се жертвам, не може да профукаме ей по този начин фантазиите, би трябвало да ги изпълним незабавно.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР