Водещите лица от ГЕРБ бяха лаконични и предпазливи в коментарите,

...
Водещите лица от ГЕРБ бяха лаконични и предпазливи в коментарите,
Коментари Харесай

Мимоходом Дончев посъветва опонентите да мислят, преди да говорят

Водещите лица от ГЕРБ бяха сбити и внимателни в мненията, които направиха пътем пред чакащите ги публицисти в нощта на изборната си победа. От партията отхвърлиха да дадат брифинг за медиите, а водачът Бойко Борисов избра да резервира безмълвие. 

Съветваме сътрудниците политици преди да приказват, да мислят “, сподели заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев на излизане от централата на партията в НДК.

Десислава Атанасова бе безапелационна, че мнения всъщност от групировката ще има едвам след оповестяването на окончателните резултати. 

„ Няма да разясняваме довечера нищо “, сподели от своя страна и Тома Биков, до момента в който си проправяше път през публицистите. Той акцентира, че партията ще разисква само обстоятелства, а довечера няма нито да изключва, нито да включва която и да е от останалите партии в хипотетични обединения.

Ще поставим всички старания да има държавно управление “, съобщи още Тома Биков.

Думите му идват, откакто водачите на „ Продължаваме промяната “ – Кирил Петков и Асен Василев – изрично отхвърлиха опцията да поддържат кабинет с присъединяване на ГЕРБ.

Ако обявата ви е била забавна и потребна, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР