Водещи турски издания като "Хюриет", "Милийет" и "Сабах", както и

...
Водещи турски издания като "Хюриет", "Милийет" и "Сабах", както и
Коментари Харесай

Водещи турски медии гърмят за пророчеството на Ванга


Водещи турски издания като "Хюриет ", "Милийет " и "Сабах ", както и други медии в южната ни съседка, се надпреварват да цитират пророчествата на Баба Ванга.

Най-актуална е тамата за ковид и предсказвала ли е Баба Ванга появяването на смъртоносната болест. В някои медии пък цитират по-общо пророчествата на българската ясновидка, обобщавайки всички нейни думи за 2020 година.

Вестник "Таквим " показва, че измежду предсказанията на пророчицата от Петрич за 2020-та са, че Европейският съюз ще се разпадне и стопанската система ѝ напълно ще рухне.

Същото издание приказва и за предсказване, съгласно което три огромни страни ще се обединят и ще управляват света, а властващата банкнота ще е с червен цвят, написа 24rodopi.com.

Влаковете ще се движат със слънчева сила. Президентът на Съединени американски щати ще оглушее в резултат на болест, а против Путин ще бъде проведено нападение, са други събития, за които пишат турските медии, базирайки се на предсказания на Ванга. Според пророчествата на баба Ванга, която напусна този свят през 1996 година, краят на Вселената ще настъпи през 5079 година.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР