Водещи производители на храни и напитки, бързооборотни потребителски стоки (Fast-Moving

...
Водещи производители на храни и напитки, бързооборотни потребителски стоки (Fast-Moving
Коментари Харесай

Продоволствената сигурност обсъждат днес на форум Отговорни производители в София

Водещи производители на храни и питиета, бързооборотни потребителски артикули (Fast-Moving Consumer Goods - FMCG) и ритейл компании ще се съберат през днешния ден в Интер експо център в София, с цел да очертаят дружно три от най-важните провокации пред бранша – обезпечаване на продоволствена сигурност, високо качество на продукцията и съвременен маркетинг. По време на форума локални и интернационалните производители, търговци и браншови организации ще споделят своя опит в превъзмогването на отрицателните последствия от войната и климатичните промени. Това е петият годишен конгрес " Отговорни производители ", оповестиха уредниците от списание " Мениджър ".  

Продоволствената сигурност и достъпността на храните е тематиката на първия панел. В него ще се търсят отговори на въпросите от каква поддръжка се нуждаят производителите у нас, каква година и какво десетилетие да чакаме на фона на климатичните промени, какви предстоящи резултати ще провокират новите държавни ограничения за наблюдаване на ценовата политика, по кое време и по какъв начин инфлацията ще бъде овладяна, хранителната самостоятелност – постижими ли са автономността и гъвкавите районни съюзи, кои са директните и кои ще бъдат дълготрайните резултати от геополитическите процеси върху производителите и ритейлърите.

На чистата храна и качеството на храните е отдаден вторият панел. В него ще се дискутира доверието на потребителите, по какъв начин се реализира мониторингът и контролът на качеството, положителните практики на производителите и отношението към " Произведено в България " (Made in Bulgaria). Ще се показват нови трендове в храненето и културни концепции. Ще бъдат наранени и въпросите за преосмисляне на питателните привички на нацията и покачва ли се търсенето на биохрани в България.

" Потребители на фокус " е тематиката на последния панел, където ще бъде показано по какъв начин се построява бранд позициониране съгласно разнообразни възрастови групи, по какъв начин потребителите оформят желанията си, от какво се водят, в каква степен покупките и изборът на артикули се основават на персонална нужда и осведомен избор и в каква степен той е повлиян от посланията на марките, какво е отношението на българина към новаторските храни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР