Водещата Опра Уинфри и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл са

...
Водещата Опра Уинфри и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл са
Коментари Харесай

Нова важна роля: Меган Маркъл се кандидатира за сенатор?

Водещата Опра Уинфри и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл са измежду фаворитие за място в американския Сенат. Демократите търсят някой, който да размени умрялата неотдавна сенаторка Даян Файнстийн, пише 

Името на Уинфри е измежду спряганите за ролята, съгласно Newsmax и The Desert Sun, само че сполучливата телевизионна водеща, трансформирала се в милиардер, издател на книги и бизнесмен, уточни през май, че „ не обмисля мястото, в случай че то се освободи ”, съгласно Los Angeles Times.

 Меган Маркъл Getty

В петък беше оповестено, че Файнстийн е умряла на 90-годишна възраст. Оттогава всички погледи са ориентирани към губернатора на Демократическата партия в Калифорния Гавин Нюсъм, който ще назначи някой, който да служи за оставащите 13 месеца от мандата. Губернаторът съобщи, че ще назначи чернокожа жена в Сената при положение на отдръпване или кончина на Файнстийн.

Междувременно източници споделиха на The Daily Mail, че Меган Маркъл също е измежду евентуалните претенденти. Тя и принц Хари живеят в Монтесито, Калифорния.

„ Меган несъмнено е перспективна, а в лудостта, която е политиката на Съединени американски щати в наши дни, това не е невероятно. Случвали са се и по-луди неща “, сподели главен донор от Демократическата партия пред Daily Mail.

 принц Хари Меган Маркъл Getty

Името на Маркъл е било премисляно за Сената на Съединени американски щати още преди изборите през 2020 година, когато президентът Джо Байдън избра сенатора Камала Харис за вицепрезидент.

" Меган се интересува от политика повече от всичко друго. Тя има вяра, че там е силата й, само че до момента трябваше да се концентрира върху други неща ", твърди източник.

В началото на седмицата Меган и Хари бяха в Ню Йорк по мотив първото публично събитие на фондацията им Archewell, обвързвана с психологичното здраве. Събитието се организира в Деня на психологичното здраве, а Хари и Меган засегнаха темата за вредата от обществените мрежи върху психологичното здраве на подрастващите.

 меган маркъл Getty

Меган показа, че се опасява за децата си и за момента, в който ще стартират да употребяват обществените мрежи. Тя изясни, че онлайн пространството може да крие доста клопки за младежите.

Вижте фотоси от събитието тук:
 Меган и Хари и събитието на фондацията им в Ню Йорк  Меган и Хари и събитието на фондацията им в Ню Йорк  Меган и Хари и събитието на фондацията им в Ню Йорк  Меган и Хари и събитието на фондацията им в Ню Йорк
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР