, водещата онлайн платформа за помощ на водачите, продължава да

...
, водещата онлайн платформа за помощ на водачите, продължава да
Коментари Харесай

MyVe.bg представя нова услуга за проверка на глоби от АПИ

, водещата онлайн платформа за помощ на водачите, продължава да иновира и уголемява своите услуги, с цел да обезпечи по-голямо облекчение и сигурност на пътя. В своето блян за по-пълно покритие на потребностите на автомобилната общественост, MyVe.bg показа новата си услуга, която дава опция за инспекция и уведомяване за санкции от АПИ за липса на заплатена винетка.

Неизползването на винетка освен съставлява нарушаване на закона, само че може да докара и до обилни финансови натоварвания за водачите. Затова MyVe.bg реши да предложи на своите консуматори ефикасен метод да се оправят с този проблем.

С новата услуга, потребителите на MyVe.bg могат да правят постоянни инспекции за съществуване на. Само с няколко клика, платформата реализира бърза и лесна инспекция, която дава информация за съществуването или неналичието на санкции. Потребителите вкарват входящи данни и за няколко секунди получават ясна информация за своите нарушавания.

Но преимуществата на новата услуга не се изчерпват единствено на първичната инспекция. MyVe.bg автоматизирано следи за нови и изпраща вести на потребителите. Така, водачите постоянно ще бъдат осведомени навреме и ще могат да подхващат нужните дейности без закъснение.

Съчетавайки улеснение и информативност, новата услуга на MyVe.bg способства за спокойствието и увереността на водачите на пътя. Бързият надзор и автоматизираните вести икономисват време и старания на потребителите и ги защищават от нежелани финансови обременения. Всичко това прави MyVe.bg благонадежден съдружник и благонадежден асистент за всеки лидер, който желае да бъде постоянно осведомен и защитен по време на своето пътешестване.

ПРОВЕРЕТЕ
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР