Електромобили и хибриди ще подпомагат работата на репортерите и кореспондентите

...
Електромобили и хибриди ще подпомагат работата на репортерите и кореспондентите
Коментари Харесай

БТА минава на зелено

Електромобили и хибриди ще подкрепят работата на репортерите и кореспондентите на Българската телеграфна организация (БТА) в София и в страната. Тридесетте транспортните средства бяха осветени от Белоградчишкия свещеник Поликарп на гала през днешния ден, на Игнажден.

В двора на Българска телеграфна агенция са изградени и три зарядни станции за електрическите коли. Белоградчишкият свещеник Поликарп благослови колите и работещите в Българска телеграфна агенция и пожела всяко пътешестване да приключва с мир.

Новините, които оферирате, да бъдат положителни, пожела още епископът.

На събитието участваха министърът на околната среда и водите Юлиян Попов, регионалният шеф на Велико Търново Ивайло Здравков, заместник-кметовете на София Надежда Бобчева и Станислав Барбутов, кметът на регион " Средец " Трайчо Трайков, посланикът на България в Букурещ Радко Влайков, посланикът на България в Република Северна Македония Ангел Ангелов, Любка Анастасова, началник на план " Красива България " в Министерството на труда и обществената политика.



" София е част от стоте неутрални града и сме поели самодейност към 2030 г. да понижим излъчванията, тъй че това е една стъпка ", означи Никола Барбутов - заместник-кмет на Столична община в направление " Европейски политики, интернационална активност и туризъм ".

" Българска телеграфна агенция към този момент е свършила огромна част от своята работа, уповавам се и администрациите и други предприятия да последват този образец. Това е посоката, в която всички би трябвало да вървим ", добави той.

Вчера екологичната инвестиция бе показана на еврокомисаря по въпросите на нововъведенията, научните проучвания, културата, образованието и младежта Илиана Иванова, която съобщи, че е извънредно впечатлена от самодейността.

Вече сме в бъдещето, означи тя. За образец на всички публични институции - тотално електрифициран авто парк, уточни еврокомисарят.

Пространството пред постройката на Българска телеграфна агенция ще се трансформира в красива, зелена, налична и безвредна пешеходна зона с опция за показване на знаци от целия свят.

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР