Водещата на Тази събота и неделя“ Жени Марчева вече няма

...
Водещата на Тази събота и неделя“ Жени Марчева вече няма
Коментари Харесай

Не се наяде: Мария Цънцарова превзема уикенда по bTV

Водещата на „ Тази събота и неделя “ Жени Марчева към този момент няма да работи в медията. Все още не е ясно дали ще гледаме ново лице или ще бъдат направени вътрешни рокади.

Говори се, че Мария Цънцарова, която води „ Тази неделя “ ще поеме целия уикенд. Тя има много по-висок  рейтинг от Марчева, сочи статистика на малкия екран. Наскоро миньончето се разведе със брачна половинка си и в този момент може да посвети цялото си време на малкия екран. Грижата за децата си е поверила на бабите. Изключително амбициозна е и в никакъв случай не отхвърля да поеме още работа. Това бе и повода за краха на брака й. Преди известно време се заприказва, че Мария има връзка с треньора си по бокс, очевидно е намерила метод да разтоварва.

Други клюки пък мълвят, че Люба Пашова, която отпадна от Българска национална телевизия, е поканена в bTV. Тя водеше предаването „ Извън играта “. Подобна смяна е малко предстояща, тъй като Пашова е ученик на НАТФИЗ и не се е изявявали като политически публицист, а сходни знания са нужни за водещ на „ Тази събота “.

Сериозни промени са предстоящи в bTV. Очаква се да гледами нови лица, тъй като през последния сезон на медията не беше задоволително мощен.

Инфо: hotnews.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР