Водещата на сутрешния съботен блок на bTV Мариана Векилска се

...
Водещата на сутрешния съботен блок на bTV Мариана Векилска се
Коментари Харесай

Току що в ефир: Векилска хвана колежките си Жени Марчева и Диана Любенова в издънка

Водещата на утринния съботен блок на bTV Мариана Векилска се появи сама в ефира през днешния ден. Тя разгласи, че колежките й Жени Марчева и Диана Любенова ще водят от плажа в Лозенец.



Малко по-късно двете й колежки бяха пуснати в ефир. Те споделиха, че през вчерашния ден доста е валяло, само че за благополучие в този момент времето е хубаво и могат да се включат непосредствено от плажната линия.



„ Това време потвърждава, че България постепенно, само че несъмнено върви към тропически климат. Беше неприятно. За похлупак през вчерашния ден и тока изгасна. Бяхме на свещи “, показа Жени Марчева, допълва jenata.blitz.bg.


Думите й обаче бяха прекратени от колежката й, която е в София: „ Стига! Стига! Искам да ви видя от кръста надолу. Да забележим по какъв начин сте облечени “.

Секунди по-късно операторът от плажа сподели двете водещи, които бяха импровизирано облечени, а Диана Любенова дори нагази в морето.



„ Ах, какви сте! Хитруши! Нагоре сте добре облечени, а надолу… “, излови ги Векилска.

Малко по-късно тя се обърна към феновете си и сподели: „ Е, аз не съм на морето. Сама съм. Мога да танцувам, мога да върша кълбета напред-назад, само че вие това няма да го видите “.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР