Водещата на сеирджийското предаване Съдебен спор по Нова телевизия Нана

...
Водещата на сеирджийското предаване Съдебен спор по Нова телевизия Нана
Коментари Харесай

Нана пак се лекува в Израел, водещата се стопи до 50 кг

Водещата на сеирджийското предаване „ Съдебен спор ” по Нова телевизия Нана Гладуиш се върна от следващата лечебна процедура в Израел на 17 февруари вечерта, научи HotArena. Ден по-рано, в борещата се за повторно с рака Нана не се появи в ефир. Вместо нея в ролята на водещ влезе арбитър Иван Сотиров. 

„ Днес няма да бъдем с моята обичана телевизионна звезда Нана Гладуиш, която е на лекуване в Израел. След малко ще изпълним връзка с нея. Очакваме на следващия ден да бъде с нас ”, съобщи юристът. Включване от водещата обаче не последва. В неделя сутринта тъкмо в 11 часа фрапантно отслабналата Гладуиш още веднъж водеше „ Съдебен спор ”. Съдейки по бодрия й дух, водещата е била обнадеждена, че за повторно ще се пребори с тежката диагноза.

5 години откакто Гладуиш пребори рак на лявата гърда, по време на надзорен обзор, лекарите още веднъж разкрили карцином, този път на дясната й гърда. Нана претърпя цели шест химиотерапии поради подлата диагноза рак на гърдата, а последната бе направена в израелска клиника ден преди Коледа. Първите седмици на Новата година били от особена значимост за Нана. В взаимозависимост от резултатите от извършената терапия, лекарите трябвало да решат каква интервенция или лъчетерапия ще последва.  Заради шесте химиотерапии косата на водещата опада, известно време Нана водеше предаването с дълга руса перука, само че от 2 месеца насам Гладуиш се появява на екран късо подстригана и фрапантно вталена, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР