Водещата на руската държавна телевизия Россия 1 стана вайръл във

...
Водещата на руската държавна телевизия Россия 1 стана вайръл във
Коментари Харесай

Руска водеща парализира Европа! Какво каза за UK

Водещата на съветската държавна телевизия Россия 1 стана " вайръл " във Англия, откакто разгласи, че британците нямат задоволително храна и са принудени да изяждат животинките от парковете.

Водещата на предаването " 60 минути " Олга Скабеева стигна до такава степен, с цел да " осведоми " феновете, че в Лондон са почнали да се хранят с катерици, съобщи Новини.бг.
-->
По думите ѝ това се дължи на голямата сума пари, които английската столица е изпратила като помощ на Украйна, което довело до дефицит на хранителни ресурси, което пък подтикнало лондончани да подхващат крайната мярка.

Днес (петък) бе разкрито, че някои заведения за хранене във Англия сервират катерици. С оглед на обстоятелството, че има задоволително животни по парковете, за какво да не ги хапнем, в изискванията на дефицит на храна?, попита Скабеева.

„ Те не отдръпват решението да оказват помощ на Зеленски, да доставят оръжие. Тоест хем ще продължат да ядат катерици, хем ще продължат да доставят снаряди ”, добави още тя.

В английските таблоиди като " Дейли мейл " фактически се завъртяха заглавия, че в Лондон някои деятели водят договаряния с два ресторанта да сервират сиви катерици.

Сивите катерици би трябвало да се сервират в заведенията за хранене, съгласно група за акция за отбрана на дивата природа.

Кампанията в действителност цели да резервира популациите на алената катерица, която е съперник на сивата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР