Водещата на публицистичното предаване Пресечна точка“ Анна-Мария Конова е номинирана

...
Водещата на публицистичното предаване Пресечна точка“ Анна-Мария Конова е номинирана
Коментари Харесай

Водещата Анна-Мария Конова с номинация за „Жена на годината“ 2023

Водещата на публицистичното предаване „ Пресечна точка “ Анна-Мария Конова е номинирана в категория „ Медии “ в тазгодишното издание на състезанието на списание GRAZIA „ Жена на годината “ 2023. 

Всеки може да гласоподава за журналиста на на.

„ С публицистиката ме срещна желанието да имам специалност, която е социалнозначима за обществото. За един добър публицист, кореспондент и водещ е извънредно значимо да има любознание към света. В нашата специалност се учим всеки ден, надграждаме познания и за всичко това носим персонална отговорност, когато го представяме пред публиката. В този смисъл това, което върша през днешния ден, е пресечната точка на всичко това “, споделя водещата.

След като се причислява към репортерския екип на NOVA през 2021 година, Анна-Мария Конова стартира да отразява най-актуалните обществени тематики. 

Две следващи години Анна-Мария Конова е притежател на годишната премия " Журналистика за развиване " (2019 и 2020 г.) за отразяването на бежанската рецесия в Босна и Херцеговина в пограничната зона с Хърватия. Отличие взима и за репортажите си от Африка, които описват за производителите на какао, в никакъв случай неопитвали шоколад. През годините е създател на редица материали на обществени и здравни тематики. Като кореспондент е отразявала и бежанските проблеми в едни от най-горещите точки и лагерите на о. Лесбос и в Малта, както и филантропичната рецесия на полско-украинската граница след началото на войната в Украйна.

Преди да се причисли към екипа на „ Пресечна точка “ Анна-Мария Конова радваше феновете през уикенда като водеща на утринния блок на „ Събуди се ".

Престижният конкурс „ Жена на годината “ 2023, който започва на страниците на списание GRAZIA и приключва с блестяща гала по награждаване на победителките, за 18-а поредна година ще отличи изявени дами от българското общество в 9 категории. 

Церемонията „ Жена на годината “ 2023 ще се състои на 23 ноември.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР