Водещата на „По света и у нас“ Филипа Ивановa, която

...
Водещата на „По света и у нас“ Филипа Ивановa, която
Коментари Харесай

Любима водеща от БНТ показа бебето си СНИМКИ

Водещата на „ По света и у нас “ Филипа Ивановa, която стана майка преди 5 месеца, сподели дребния си наследник Филип на корицата на списание " Кенгуру ". Лицето на новините на Българска национална телевизия споделя персонални моменти, свързани с възприятието да си майка.



„ Веднага след изписването ми от,,Шейново” желаех да потегли към постройката на Българска национална телевизия, която е на 100 метра от болничното заведение. Признавам, че ми беше доста мъчно да се приспособявам към новото всекидневие с малко бебе, което е не по-малко динамично от живия ефир на новините. Липсва ми всичко в нюзрума и ефира ", споделя пред списанието телевизионерката.



Повече от 10 години Филипа Иванова е част от публичната телевизия. Започва като стажант до момента в който учи публицистика в Софийски университет „ Климент Охридски “, а скоро по-късно публично стартира работа в Българската национална телевизия. Отначало е кореспондент, по-късно сценарист, редактор и водещ на предаването,,Денят от близко.’’ През 2013 година става редактор, а в следствие и продуцент на новините на Българска национална телевизия 2. От 2018 година е водеща на централна емисия вести,,По света и у нас’’ по Българска национална телевизия 1, дружно със Спас Кьосев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР