Водещата на На кафе по Нова телевизия Гала се върза

...
Водещата на На кафе по Нова телевизия Гала се върза
Коментари Харесай

Гала се върза с гръм и трясък на порно майтапа със Сашка Сивова

Водещата на " На кафе " по Нова телевизия Гала се върза на най-популярния подбив в обществените мрежи. В народен ефир тя сподели фотоса на хубавицата Сашка Сивова (в някои версии - Ганева), за която се твърди, че се е върнала от НАСА в Българска академия на науките, за работи за родината за 2000 пъти по-малко пари. Гала я засипа със суперлативи и удивление, откакто попаднала на нейна фотография в Инстаграм. " Млада, извънредно красива, друга осанка. Човек, отдаден на науката, работил е в чужбина, страхотни триумфи, взема решение да се върне и да прави просвета в България. Заслужава си да я покажем ", съобщи водещата на " На кафе ". (повече за майтапа прочетете тук)
Сподели с твоите другари
Това е евентуално най-големият й гаф, измежду множеството други, защото въпросната Сашка Сивова е самата порноактриса Саша Грей, чиято фотография с лъжовен текст изобретателно се популяризира в интернет, с цел да лови наивистични патриотични трепети и да кара хората всеобщо да споделят за нейното емигрантско " завръщане " и любовта към България.
" Няма нищо по-хубаво от това една сексапилна, забавна, умна, интелигентна жена - това е мъчно постижимо, само че дано се стремим към този блян ", ефектно додаде глас експертката по всичко Кристина Патрашкова в студиото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР