Водещата на На кафе е готова на всичко в името

...
Водещата на На кафе е готова на всичко в името
Коментари Харесай

Стана ясно защо Гала не спира да залива мрежата с голи снимки

Водещата на " На кафе " е подготвена на всичко в името на високия рейтинг. Неотдавна Гала разгласява завладяваща фотография в интернет страницата на предаването си, на която тя и половинката й Стефан са полуголи и се крият зад заслон.

Кадърът съумя да смути по-консервативните фенове на утринното шоу „ На кафе”. Мнозина укориха водещата и мъжът й в прекомерна показност, написа " Уикенд ".

„ Не ви отива на годините да се снимате по този начин!”, „ Вече си баба, не си на 20!”, показаха възмущението си феновете на предаването.

Гала и Стефан все по-често демонстрират интимни моменти от живота си пред необятната публика. Преди два месеца русокоската пусна в интернет видеоклип, с цел да показва по какъв начин калява тялото си, търкаляйки се гола в снега, а задните й елементи сякаш инцидентно лъснаха на показ. Целия развой бе в детайли сниман от мъжа й, който обясняваше какво тъкмо се случва пред камерата.

Някои побързаха да разясняват, че Гала е зажадняла за внимание и не желае да одобри обстоятелството, че остарява, само че пък други са на мнение, че по този метод се пробва да вдигне рейтинга на предаването си. Гледаемостта на утринното шоу спаднала фрапантно напоследък, а конкурентното „ Тази сутрин” по Би Ти Ви удряло в земята водещата и екипът й.

Според осведомени водещата била подготвена на всичко, с цел да се задържи в ефир и разголените фотоси не я тормозили. Преди 11 години тя театралничи в еротична фотосесия за мъжко списание, тъй че формите й не са загадка за никого. Тогава зложелателите съпоставиха бюста й с „ яйца на очи”, само че Гала като че ли не се трогна от хапливите мнения. Тя съобщи, че харесва дребните си гърди и в никакъв случай не е желала да поправя размера им посредством хирургична интервенция.

Блондинката е безапелационна, че не е лягала по ножа – за разкрасяване на лицето употребила единствено ботокс и хиалуронови филъри.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР