Водещата на Лице в лице Цветанка Ризова поддържа перфектна фигура

...
Водещата на Лице в лице Цветанка Ризова поддържа перфектна фигура
Коментари Харесай

Цветанка Ризова станала поклонник на Петър Дънов

Водещата на " Лице в лице " Цветанка Ризова поддържа съвършена фигура и в никакъв случай не е имала проблеми с килограмите, тъй като от най-малко 20 години практикува фамозния житен режим на Петър Дънов, оповестява " Струма ".

Всяка година през февруари журналистката следва известната диета на Учителя, с помощта на която прочиства тялото си от токсините и контролира метаболизма си, който с напредването на възрастта се забавя.

„ Първите 2-3 дни е малко мъчно, само че по-късно се привиква. Чувствам се изпълнена с сила и тонизирана “, откровена е Ризова.

Водещата не крие, че най-трудно е първите 2-3 дни. Но по-късно бързо се привиква.

Тя  не просто внимава с храненето, само че и залага на физическа интензивност, с цел да поддържа формата си. Откакто има младо гадже, обръща повече внимание и на кожата си и постоянно посещава известни козметични салони в столицата, където се подлага на разнообразни разкрасителни процедури.

За да наподобява оптимално привлекателна, Ризова не се разделя и с високите обувки, които издължават фигурата и са нейна запазена марка. Дори в всекидневието тя залага на токчета.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР