Водещата на БНТ - Мариана Векилска сериозно наедря в последно

...
Водещата на БНТ - Мариана Векилска сериозно наедря в последно
Коментари Харесай

Близките й разкриха: Ето защо дебелее Мариана Векилска!

Водещата на Българска национална телевизия - Мариана Векилска съществено наедря напоследък. На екран някогашната манекенка се появява с все по-широки облекла, туники и някакви сходства на пелерини, които поне да прикрият отгледаните по тялото й тлъстинки.

Знаем, че Векилска не е изключително дейна и във фитнеса, меко казано, като даже скоро не се е чувало за пристрастеността й по йогата, по която се беше запалила преди. Явно и това знамение е било за три дни, само че не и апетитът й към храната.

Близки до нея обаче разкриха, че евентуално това се дължи на горест и липса на страст, за каквато Мариана била жадна. Отдавна водещата няма мъж до себе си откакто сама захвърли този, който я обожаваше - някогашният й Симеон Колев. Векилска беше повода за раздялата им като признаваше, че рутината я убивала и към този момент не чувствала същото към него.

Е, след Колев обаче се оказа, че нова тръпка по този начин елементарно не идва и Векилска е потънала в страшна любовна суша.

" Липсата на серотонин в мозъка й се наваксва със сладко, то ти дава чувството за благополучие, за успокоение, самодоволство и те увлича. Неусетно, без да схванеш по какъв начин тъкмо е станало, се виждаш надебелял внезапно с най-малко пет кила, след това още пет и по този начин... ", разясняват осведомени.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР