Водещата Мариана Векилска, която е част от екипа на bTV

...
Водещата Мариана Векилска, която е част от екипа на bTV
Коментари Харесай

Бомба в bTV! Мариана Векилска напуска след почти 20 години кариера в медията. Причината е

Водещата Мариана Векилска, която е част от екипа на bTV още от старта на малкия екран през 2000 година, поема по нов професионален път от януари 2019, заяви медията на формалния си уебсайт. Тя се впуска в ново предизвикателство отвън България и отвън сферата на медиите след 18 сполучливи години на дребния екран.

„ Винаги съм се чувствала чудно хубаво в малкия екран, в bTV особено, дружно с всичките ни прелестни сътрудници. Трудно се взема такова решение – да се разделиш със фамилията си, само че 18 години са толкоз доста, че е добре да реализира още нещо, да стана добра в още нещо и да съумея в още нещо “. Това разгласи самата тя в ефира на „ Тази събота и неделя “.

Зрителите на bTV познават Мариана Векилска с работата й във всички жанрове на телевизионната публицистика. Била е кореспондент, водещ на утринния блок и на bTV Новините, както и продуцент. Освен с високия си професионализъм, Мариана Векилска показва своята отдаденост към работата си и като способства за редица дела, които bTV осъществя през годините. „ Да почистим България дружно “, „ Великолепната шесторка “, „ Българската Коледа “, „ bTV и мечето “, „ Направи го за България “, „ Пощенска кутия за приказки “, „ Един ден на Витоша “ – това са единствено част от самодейностите, на които водещата е посветила своето време и сила.

„ Мариана Векилска е високо скъп експерт в екипа на bTV. Ще липсва на всички ни тук в нюзрума, само че феновете на „ Тази събота и неделя “ могат да разчитат, че ще не престават да се любуват на отлично телевизионно предаване със утринното си кафе през уикенда “, разяснява шефът „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “ на bTV Media Group Венелин Петков.

Как ще се промени „ Тази събота и неделя “ от 2019 година и кой ще се причисли към Жени и Диана, екипът на bTV ще разгласи при започване на януари.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР