Водата е основа на живота. Никога не трябва да се

...
Водата е основа на живота. Никога не трябва да се
Коментари Харесай

Пий всеки ден преварена вода! Виж какво ще направи с тялото ти

Водата е основа на живота. Никога не би трябвало да се лишаваме от нея, замествайки я с други питиета, колкото и здравословни да са (според етикетите им). Ежедневно би трябвало да пием най-малко по два литра от транспарантната течност, с цел да сме здрави, слаби и в кондиция.

Във водата, която пием от чешмите, обаче постоянно има съществуване на редица съставки, които не са целесъобразни. Става дума за хлор, тежки метали и даже нездравословни бактерии. Също по този начин продължителният банкет на минерална вода може да не е толкоз здравословно решение, колкото се пробват да ни убедят рекламите.

От друга страна, преварената вода икономисва всички тези неприятности, като можем да я пием всекидневно, колкото желаеме, без да се тормозим от странични резултати.

Във водата, която е варена едвам пет минути, няма тежки метали или други нездравословни съединения, които след нескончаем банкет се натрупват в организма и предизвикват редица здравословни проблеми.

 Красива кожа

Пиенето всяка заран на една чаша топла вода пречиства кожата и се предлага на хората с проблематична кожа като суха или акне. Топлата вода отпуска мускулите и се предлага да се пие като чудесно средство за облекчение на менструалните болки.

Преварената вода е потребна и за стомаха. При храносмилателни проблеми пийте заран тридесет минути преди закуска на гладно и тридесет минути, откакто хапнете първото си ядене за деня по една чаша хладка вода. Това ще облекчи работата на стомаха ви, ще отстрани подуването и ще предотврати образуването на газове.

Варената най-малко пет минути вода може да ви помогне и против инфекции на пикочния канал, като засилва по-лесното изхвърляне на нездравословните бактерии от организма. Също по този начин тя оказва помощ и за намаляването на киселините в стомаха. Редовното пиянство на топла вода оказва помощ циркулацията и изпотяването и изхвърля токсините от тялото, което улеснява работата на бъбреците.

 Пиене на вода

Не на последно място, преварената вода ще ви помогне да отслабнете. Чаша хладка вода час след закуска ще форсира вашия метаболизъм и ще помогне за по-бързото изгаряне на калории. Редовното изразходване на топла вода оказва помощ при астма и хълцане, а настрана от това дава спомагателни сили при простуда и кашлица.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР