Водачката в схемата Симона Халеп (Румъния) и номер 3 Елина

...
Водачката в схемата Симона Халеп (Румъния) и номер 3 Елина
Коментари Харесай

Халеп и Свитолина с победи на турнира в Мелбърн

Водачката в схемата Симона Халеп (Румъния) и номер 3 Елина Свитолина (Украйна) се класираха за третия кръг на шампионата на твърди кортове " Джипсланд Трофи " в Мелбърн с награден фонд 565 530 $.

Халеп победи рускинята Анастасия Потапова с 6:4, 6:4, а това беше първи формален мач за нея от Откритото състезание на Франция през октомври предходната година.

" Просто желаех да усетя корта, да усещам играта. Знаех, че ще бъде сложен мач, тя удря доста мощно. Не беше елементарно, само че се постарах с най-хубавото от себе си и съм благополучен да го направя ", сподели Халеп след мача.

Номер 3 Елина Свитолина отстрани германката Андреа Петкович с 6:1, 6:4.

В срещи от първия кръг номер 16 Лаура Зигемунд (Германия) победи Моника Никулеску (Румъния) със 7:5, 6:4, а номер 14 Коко Гоф (САЩ) реализира сложен триумф против Джил Тайхман (Швейцария) с 6:3, 6:7(6), 7:6(5) за 2:47 часа.

16-годишната Гоф имаше преднина от 4:2 във втория сет, само че загуби подаването си в осмия гейм, а по-късно и тайбрека. В третата част американката още веднъж поведе с 4:2, само че швейцарката направи пробив, след което изравни. В тайбрека обаче Гоф съумя да вземе последните две точки и да затвори мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР