Водачи на автомобили рушат участъка на новоизградената пешеходна зона, която

...
Водачи на автомобили рушат участъка на новоизградената пешеходна зона, която
Коментари Харесай

Пловдивчани: Съобразявайте се! Спрете да рушите новоизградения участък до Водната палата

Водачи на коли разрушават сектора на новоизградената пешеходна зона, която беше разрушена в региона на Водната палата. За това алармираха читатели на TrafficNews , които обявиха, че най-редовно засичат коли, които минават през неасфалтирания сектор, където се намира велоалеята и разрушават бордюрите.
Прочетете още
„ Искам да споделя разочарованието си от паркираните коли на бул. „ Марица ”. Шофьорите погазват тротоарите и минават през чакъла, след което паркират колите си. Неслучайно обаче има заграждения, които да попречват това, само че те явно не пречат на водачите да паркират там, където им е комфортно. Съобразявайте се! ”, пишат читателите ни.

Припомняме, че ремонтът се осъществя откакто бяха  разрушени площите, останали като спомен от неосъществилия се Пробив до Водната палата в Пловдив. За да добие мястото предходния си образ трябваше да бъде построен паркингът, както и подстъпите към него.

Положена е и почва за растителност, структурата на велопаркинга също е инсталирана. Готова е и настилката на алеята, която води до пешеходния тротоар на моста над река Марица. Ремонтът се извършваше по плана, който е бил изготвен още при изграждането на сектора. 

" И макар, че все пловдивчани настояваме градът ни да е прекрасен, подреден и поддържан, до момента в който ние самите не стартираме да се грижим за него и да обръщаме внимание на сходни елементи, оправия няма да има! ", разясняват още пловдивчани.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР