Водачът в ранглистата Рафаел Надал потвърди участието си във финалния

...
Водачът в ранглистата Рафаел Надал потвърди участието си във финалния
Коментари Харесай

Рафаел Надал ще пътува за Лондон въпреки болките в корема

Водачът в ранглистата Рафаел Надал удостовери присъединяване си във финалния шампионат в Лондон, който събира осемте най-добре показали се състезатели през сезона. Испанският тенисист разгласи, че ще пътува за конкуренцията, макар че към момента усеща болки в региона на корема.

Травмата принуди Надал да се отхвърли от присъединяване в полуфинала на мастърса в Париж преди седмица. Носителят на 19 трофеи от Големия шлем е минал ядрено-магнитен резонанс, като испанецът се надява контузията да отшуми бързо.

" Вчера прекосих скенер в Майорка и ще пътувам за Лондон макар лекото разтежение в дясната част на корема. В четвъртък и петък ще стартира да упражнявам сервиса си и задачата ми да мога да играя във финалите ", написа Надал в " Туитър ".

В група " Андре Агаси " Надал ще срещне защитаващия купата си Александър Зверев, намиращия се в отлична форма Даниил Медведев и гръцката сензация Стефанос Циципас. Новак Джокович и Роджър Федерер ще мерят сили с Доминик Тийм и Матео Беретини в група " Бьорн Борг ".

Турнирът ще се организира от 10 до 17 ноември. Тенисистите ще играят във форма всеки против всеки, като първите двама от всяка група ще играят на кръст в полуфиналите.

Надал в никакъв случай не е печели финалния шампионат. Той загуби мача за купата през 2010 и 2013 година Преди две години испанецът още веднъж влезе с травма в конкуренцията, като беше в групата на бъдещия първенец Григор Димитров, само че Надал се отхвърли след първия мач.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР