Тулуза е поредният отбор, който проявява интерес към централния защитник

...
Тулуза е поредният отбор, който проявява интерес към централния защитник
Коментари Харесай

Появи се още един кандидат за Хосе Кордоба

Тулуза е следващият тим, който демонстрира интерес към централния бранител на Левски Хосе Кордоба. Клубът от югозападна Франция ще се опита да притегли панамския защитник през лятото, като в няколко дуела той е бил следен от скаути на отбора, написа " Тема спорт ". Интерес към 22-годишния футболист има от страна на още един френски клуб - Лил, както и от немския Хамбургер, белгийския Сен Жиола, турските Галатасарай и Бешикташ, шотландския Рейнджърс, съветския Сочи и отбори от Чемпиъншип.

Хосе Кордоба смени сътрудниците си и подписа с организацията TTMA, която има съществени позиции в Западна Европа.
 Левски почиства лихвите към Национална агенция за приходите и дълга към Столична община
Левски почиства лихвите към Национална агенция за приходите и дълга към Столична община

Клубът желае да е изцяло безупречен

От " Герена " ще изчакат присъединяване на бранителя с националния тим на Панама на Копа Америка през лятото и едвам тогава ще го продадат, защото при положително показване може да вдигне още цената си. Карибската страна е в една група със Съединени американски щати, Уругвай и Боливия. Мажоритарният притежател на сините Наско Сираков ясно съобщи, че сигурно ще се стигне до продажбата на бранителя, като той му е заречен произлязъл трансфер през зимата. Панамецът е бил уверен да остане на " Герена " поради продажбите на Уелтън и Роналдо. През този сезон 22-годишният футболист е един от най-използваните играчи от страна на Николай Костов, записвайки 32 дуела във всички шампионати.

Хосе Кордоба беше един от първите прехвърляния на Станимир Стоилов след завръщането му на " Герена ". Мъри и Цанко Цветанов развиха качествата на бранителя, който даже бе със статут на запаса в Етър във Втора лига, като бързо го трансфораха в национал на родината си и в един от най-конвертируемите играчи в тима.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР