Водачът на Продължаваме промяната в лидерския 25-и МИР в София

...
Водачът на Продължаваме промяната в лидерския 25-и МИР в София
Коментари Харесай

Ицо Хазарта превъртя кампанията: 500 хиляди гледания на Депутата Христо за 12 часа

Водачът на Продължаваме промяната в лидерския 25-и МИР в София Христо Петров - рапърът Ицо Хазарта, превъртя предизборната акция с чисто ново парче, трансформирало се в цялостен шлагер за по-малко от 12 часа на бял свят. Откакто го разгласява в профила си във фейсбук в четвъртък вечерта, " Депутатът Христо " събра съвсем половин милион гледания в " Ютюб " и още толкоз по останалите видео платформи. 

В парчето от едвам 3 минути и 34 секунди Хазарта е събрал цялата политическа действителност на страната от последните години и изключително от динамичната 2022-а с рухването на кабинета на Кирил Петков, връщането на служебната власт на Румен Радев и поръчките на ГЕРБ и водача й Бойко Борисов още веднъж да ръководят след вота на 2 октомври (по прогноза от строфите - с Движение за права и свободи и " Възраждане). 

Най-новият речитатив на Петров се хареса и на съпредседателя на " Промяната ", който още нощес пресподели клипа в мрежата. А защото и гласът на острието на ГЕРБ Деслава Атанасова, и лика на Бойко Борисов участват обилно в него, да оспори качествата на парчето първи се зае някогашният кукувец Любен Дилов-син (втори в листата на ГЕРБ в Бургас за вота на 2 октомври - б.р.): 

" В новата ария на Ицо Хазарта има много повече конкретика, в сравнение с в новата стратегия на Политическа партия. Извинявайте, само че тези обещания надвишават и най-смелите фантазии на Корнелия Нинова и още ще ѝ изтънят изборния резултат. Придружени са от изцяло мъгляви пояснения от къде ще се вземат парите.

Докато в програмата на ГЕРБ-СДС всяка съответна сума е предпазена с ясно финансиране и на нейна база още на следващия ден може да бъде формиран държавен бюджет, от плановете на Политическа партия се схваща, че главен източник на доходи (извън ежемесечните милиардни заеми, по този начин бурно прокламирани от Румен Гечев, на който външния дълг все му се коства дребен ) ще е Граничен контролно-пропусквателен пункт Андреево и лабораторията за инспекция на храните. Космос!!! ".

И даже съпостави тоталния шлагер с ария от фестивала " Ален мак ": " Но няма да се заяждам!Дано гласоподавателите да четат и сами да преценяват кое е стратегия за ръководство и кое ария от фестивала " Ален мак ".

Eто го и паметното " Депутата Христо ": 


ТЕМА преди 59 минути 1329 преди 2 часа 2172 преди 3 часа 2296
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР