Водачът на листата на БСП за България“ в 15 МИР

...
Водачът на листата на БСП за България“ в 15 МИР
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев участва в семинар на парламентаристи от ЕС и Западните Балкани


Водачът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 15 МИР Плевен проф. Румен Гечев взе участие в двудневен семинар на парламентаристи от Европейски Съюз и Западните Балкани в Лисабон, Португалия.
В него присъединяване взеха 70 народни представители от 27 страни, които съставляват разнообразни партии и парламентарни обединения. Това е 7-я подред конгрес „ Отворен Европейски Диалог “, който дава опция за шерване на опит сред националните парламенти в решаването на социално-икономически и стопански проблеми.
Сред тематиките за обсъждане бяха икономическият резултат от глобите против Русия върху стопанските системи на Европейски Съюз, вероятните подходи и политики за минимизиране на отрицателния стопански и обществен резултат, енергийните несъответствия, европейската сигурност.
Проф. Гечев организира неофициална среща с представители на парламентаристи от португалската социалистическа партия, на която срещна сътрудниците си с настоящата предизборна конюнктура в България и главните акценти в програмата на „ Българска социалистическа партия за България “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР