Внушенията за апокалиптични сценарии за дълбок разлом в БСП са

...
Внушенията за апокалиптични сценарии за дълбок разлом в БСП са
Коментари Харесай

Михаил Миков: Внушенията за дълбок разлом в БСП са пресилени

Внушенията за апокалиптични сюжети за бездънен разлом в Българска социалистическа партия са пресилени, съобщи пред БНР Михаил Миков, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия и някогашен ръководител на социалистическата партия. Той посочи, че става въпрос за това, че управлението се е пробвало да наложи една листа за евроизборите, само че не съумя.

Листата беше разместена след скрито гласоподаване и листата е подредена по друг от визията на ръководителя Нинова метод, сподели предшественикът ѝ Миков.

В листата имаме младежи (Петър Витанов и Цветелина Пенкова - б.р.), които имат деловата подготвеност да бъдат представители на Българска социалистическа партия в Европарламента. Никой не се е родил известен, означи Миков в отговор на въпрос за неналичието на известност на двамата претенденти за Екологичен потенциал.

Позицията на Нинова, че няма да носи отговорност за резултата от евроизборите, е артикул на изпуснати нерви. Тя може да споделя всичко, само че преди всичко ръководителят носи отговорността и няма по какъв начин да избяга от нея за всеки едни избори, акцентира още някогашният водач на Българска социалистическа партия и добави, че "позицията на бягство от отговорност няма по какъв начин да се случи ".

Освен това листата в този ѝ състав, като се изключи двама души, единият от които е ръководителят на ПЕС Сергей Станишев, и още едно име, е препоръчана от управлението, сподели Михаил Миков.

По мотив заетото от Иво Христов, началник на кабинета на президента Румен Радев, четвърта позиция в евролистата на Българска социалистическа партия Миков посочи, че това е "еднолично решение на госпожа Нинова ".

Първоначално в партията се разясняваше името на проф. Иво Христов, тъй че се получи замяна. Определено считам, че имаше корист с тези имена, само че би трябвало да гледаме напред, сподели Миков.

Той отхвърли изрично всевъзможни изказвания, че е получил 30 млн. лв., с цел да се откаже от лидерското място в Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР