Внукът на известната руска певица Алла Пугачова, актьорът и музикант

...
Внукът на известната руска певица Алла Пугачова, актьорът и музикант
Коментари Харесай

Внукът на Пугачова се скри във вилата на баба си

Внукът на известната съветска певица Алла Пугачова, артистът и музикант Никита Пресняков е избягал от столицата и се е преместил да живее на вилата на баба си в Московска област. Това стана известно от канала му в телеграм. Младият реализатор опроверга слуховете, че все още на заминаването на Пугачова той се е открил в нейния палат в село Гряз край Москва.

Никита признава, че в действителност живее в къщата на баба си, само че не в първокласното й имение, а в елементарна селска къща. Пресняков акцентира, че я ремонтира за своя сметка.

„ Инвестирам почтено извоюваните си пари в нашата фамилна къща “, уточни артистът. По-рано стана ясно, че Пугачова е отпътувала за Израел дружно със брачна половинка си комика Максим Галкин.

Това излиза наяве от видео, качено в обществените мрежи от мъжа на певицата. Въпреки че преди време изпълнителката на шлагера „ Миллион алых роз “ съобщи, че ще замине единствено на отмора и не е емигрирала, съгласно осведомени тя няма желание да се връща в родината си. Нещо повече – Максим сега изнася концерти в Израел. Близки до звездното семейство даже настояват, че Алла и Максим имат намерение да продадат замъка си край Москва и да се реалокират на непрекъсната основа в чужбина.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР