Внукът на естрадната ни легенда Маргарита Хранова бил сред най-големите

...
Внукът на естрадната ни легенда Маргарита Хранова бил сред най-големите
Коментари Харесай

Внукът На Маргарита Хранова Бил Луд Фен На Мегз

Внукът на естрадната ни легенда Маргарита Хранова бил измежду най-големите почитатели на Мегз. Ванко, както го наричала баба му, й се молил дни наред, с цел да го вземе с нея на празненството по случай финала на най-гледаното шоу и  да се снима с дизайнерката.

Като всяка баба и Хранова не се сдържала пред молбите на наследника и сбъднала желанието му. Той пък не чакал нито секунда и незабавно отишъл при Каканашева, с цел да я помоли за фотография. Минути по-късно двамата към този момент театралничили в профилите на момчето в обществените мрежи.

Мегз от дълго време се трансформира в кумир на младите. Внукът на Хранова не е единственият ВИП правоприемник, който обожава Миглена. Припомняме, че децата на Афлредо Торес и дъщерята на Сашка Васева признаха в народен ефир, че извънредно доста харесват Мегз и желаят да наподобяват на нея, когато пораснат.

Иван пък също не можел да се оплаче от липса на внимание. След като влезе преди месец във „ВИП Брадър“, с цел да се срещне с баба си, е набрал голяма известност в учебно заведение и се радвал на триумф измежду нежния пол.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР