Внучка с психични проблеми, която в момента се лекува в

...
Внучка с психични проблеми, която в момента се лекува в
Коментари Харесай

Внучката на Виолета Донева имала проблеми с наркотиците, подозират, че тя е убила баба си

Внучка с психологични проблеми, която сега се лекува в клиника, е главният обвинен за убийството на актрисата Виолета Донева. От полицията разкриват, въпреки и импровизирано, че се касае за огромна фамилна драма. 

Внучката на актрисата отключила биполярно разстройство или шизофрения след предозиране с опиати. Момичето трансформирало радикално държанието си през последните няколко месеца и почнало да агресира, както в никакъв случай до момента. Това настояват близки до фамилията пред проверяващите органи.

Припомняме, че тя бе открита мъртва в дома си в столичния кв. “Изток " на 22 октомври.

Актрисата живеела сама в кооперация на ул. “Пиер Дегейтър ". Няколко дни тя не вдигала телефона на сина си Иво, както и на другари. Затова мъжът потърсил помощ от полицията. Униформените разрушили вратата и заварили дамата в локва кръв. Така незабавно станало ясно, че актрисата не е умряла от естествена гибел.

Версията за обир отпаднала бързо. В жилището не изглеждало, като че ли някой го е претърсвал, с цел да открие скъпи движимости, а и поради заключената врата първоначално се разследвало дали тя не е протегнала ръка сама на живота си. При аутопсията правосъдните медици разкрили голям брой прободни рани. Те обаче забелязали и счупена подезична кост. Това значи, че Донева е била душена.

Затова версията за самоубийство отпаднала. Травмите по Донева били безредно разпръснати из торса на дамата, личало, че е намушквана с гневна гняв, което било типично при нахлуване от непосредствен.

Разследващите бързо се насочили към родственици на актрисата, тъй като единствено те имали ключ за жилището. Основни обвинени станали нейна племенница и внучката. След няколкодневно следствие се схванало, че племенницата е почтена, а убийството евентуално е осъществено от внучката. Тя била близка с баба си, само че напоследък двете развалили връзките си. Младата жена страдала от биполярно разстройство. От Министерство на вътрешните работи импровизирано разясниха, че има данни дамата да го е отключила след приложимост на опиати.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР