Внучетата на д-р Инширах Алшарафи се опитват да напуснат Газа

...
Внучетата на д-р Инширах Алшарафи се опитват да напуснат Газа
Коментари Харесай

Д-р Алшарафи: Загубих майка си и още 39 роднини при бомбардировки в Газа

Внучетата на доктор Инширах Алшарафи се пробват да изоставен Газа откакто постройката, в която живеят е била бомбардирана и са починали нейни близки. Българското посолство в Кайро също се е намесило и се пробва да откри метод да ги изтегля. 

" Сто пъти звънях на снаха ми, не съумях да се чуя с нея през днешния ден. Вчера за последно говорихме. За благополучие синът ми ѝ се обади. Тя сподели, че цялата нощ бомбардират покрай нея и децата. Всички страдат. От взривената постройка, те са били на 100-200 метра. Снаха ми и внучетата са били в постройката, където е била детонацията, починали са 40 души. Всички са мои родственици - майка ми, племенниците и фамилиите им. Общо в зданието са били 70 души. Сред тях и децата на брат ми. Той и един от синовете ми са били извън. Продължават да вадят трупове ", описа тя.  

По думите ѝ при диалог със снаха си тя е чула по какъв начин се бомбардира на метри от нея. " Започна да крещи и връзката пропадна. Уплаших се дали са живи. Няма бомбоубежище, където да се скрият. Синът ми подвигна кръвно, пие хапчета и плаче. Там няма вода, дребният не може да диша. Сега снаха ми и внучетата ми са се скрили в постройка, покрай границата с Египет ", показа доктор Алшарафи. 
ТЕМА преди 3 часа 1342 преди 4 часа 1764 преди 5 часа 828
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР