Вносителите от ГЕРБ и ВМРО посочиха, че в ранните часове

...
Вносителите от ГЕРБ и ВМРО посочиха, че в ранните часове
Коментари Харесай

Училищните автобуси ще се движат в бус лентите в София

Вносителите от ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация показаха, че в ранните часове на деня трафикът е претрупан и по този начин ще се улесни напредването на възпитаници
Столичният общински съвет (СОС) реши, че учебните рейсове към този момент ще се движат в бус лентите. Вносителите от ГЕРБ и Вътрешна македонска революционна организация показаха, че в ранните часове на деня трафикът е претрупан и по този начин ще се улесни напредването на възпитаници.

„ Когато пътна лента е сигнализирана за придвижване единствено на транспортни средства от постоянните линии за публичен транспорт на пасажери, се не разрешава придвижването на други пътни транспортни средства, като се изключи пътните транспортни средства, извършващи инцидентен или профилиран транспорт на деца и/или възпитаници “, е записано в променената разпоредба.

Предвижда се в Направление „ Транспорт и градска подвижност “ на Столична община да се сътвори и поддържа база данни по отношение на профилираните транспорти. Базата данни се актуализира ежемесечно и се дава на Столична дирекция на вътрешните работи - отдел „ Пътна полиция “.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР