Вносител е Антоанета Цонева от Продължаваме промяната - Демократична България,

...
Вносител е Антоанета Цонева от Продължаваме промяната - Демократична България,
Коментари Харесай

НС изслушва шефа на КЕВР заради поскъпването на водата от 1 януари

Вносител е Антоанета Цонева от " Продължаваме промяната - Демократична България ", предават от Българската телеграфна организация.

В седмичната програма  са вторите четения на измененията Закона за тютюна, тютюневите и обвързваните с тях произведения, на Законопроекта за изменение и допълнение на Семейния кодекс, в Закона за морските пространства, вътрешните водни пътища и пристанищата на България.

Очаква се депутатите да прегледат още законопроект за одобрение на Гаранционното съглашение сред Европейската комисия и България, както и на съглашението за финансов принос сред България и Европейската комисия. В програмата е включен и план на решение, обвързван с изменение на обновен план за капиталов разход „ Придобиване на многофункционален модулен патрулен транспортен съд за Военноморски сили “.

Предстои депутатите да обсъдят и планове на решения, свързани с промени в състава на непрекъснатите комисии на Народното събрание. 

В четвъртък дневният ред планува на второ четене да бъде разискван бюджетът на Националната здравноосигурителна каса и на държавното публично обезпечаване за 2024 година.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР