Внимавайте с тези нежелани гости на къщата – американците се

...
Внимавайте с тези нежелани гости на къщата – американците се
Коментари Харесай

Повечето американци се страхуват да не намерят буболечки в празничната си украса

Внимавайте с тези нежелани посетители на къщата – американците се тормозят, че ваканционните им проекти ще привлекат буболечки да се причислят към празненствата им.

Проучване измежду 2000 възрастни в Съединени американски щати сподели, че 77% са съгласни, че ще стартират да се тормозят, в случай че попаднат единствено на няколко бъга в дома си през празниците.

Близо девет от 10 (87%) споделят, че одобряват повече хора в дома си по време на празничния сезон, в сравнение с по всяко друго време на годината, а 78% се тормозят да не виждат неточности в дома си, до момента в който одобряват посетители.

По време на празничния сезон изследването — поръчано от Zevo, създадено от P&G Ventures и извършено от OnePoll — откри, че 72% се тормозят от намирането на бъгове, които се крият измежду празничната им декорация, когато пристигна време да изровят неща от хранилището.

Хората са най-загрижени за паяци (49%), плодови мушици (46%), мравки (45%) и хлебарки (44%). Шестнадесет % се опасяват да не намерят гъбени комари измежду пра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР