Внимавайте днес: Обрати дебнат зад всеки ъгъл, звездите пращат предупреждение.

...
Внимавайте днес: Обрати дебнат зад всеки ъгъл, звездите пращат предупреждение.
Коментари Харесай

Внимавайте днес: Обрати дебнат зад всеки ъгъл, звездите пращат предупреждение

Внимавайте през днешния ден: Обрати дебнат зад всеки ъгъл, звездите пращат предизвестие. Това вещае хороскопът за днешният финален октомврийски понеделник:
Хороскоп за понеделник, 30 октомври 2023Овен
Днес ще би трябвало да сте по-внимателни и да се опитате да се преценявате с възприятията на другите. Може малко да ви помръзва, само че не очаквайте някой различен да ви свърши работата. Добре е да не се пробвате да спорите с висшестоящи, няма да е във ваша изгода.
Телец
Днес всички ще завиждат на това, какъв брой красиво и хармонично се гледате със своя обичан човек. От Вас като че ли ще излиза някакво зарево, което няма да може да остане неусетно, а и като че ли щастието ще струи от Вашата двойка. Направете всичко допустимо, с цел да не загубите това.
Близнаци
Ако от извесно време воювате за връзките, то в този момент може да настъпи решаващия миг. Трудно е да се каже, за какво сред двама души нещо се трансформира, само че в живота се случва и по някое събитие, което да отхлаби напрежението. Поемете си надълбоко въздух и ще забележите, че се трансформират освен неща, свързани с Вашия сътрудник или дори динамичността на Вашата двойка, а най-много вътрешното Ви положение. Затова си дайте още един късмет, от който и двамата ще бъдете задоволени.
Рак
Във всички близки връзки на другарство е ключът към триумфа. Затова в случай че подозирате, че индивидът, който обичате, скрива своите същински усеща, не се колебайте нито минута, с цел да стигнете до същността им. Неговите сигнали и подсъзнателни подмятания отвличат от същинските проблеми. Новата информация може да изиска от Вас промяна на упованията, само че това няма да повлияе на същността. Най-важното е, да дадете опция на този човек да разбере, че постоянно ще бъдете на негова страна.
Лъв
След като напоследък сте се трудили доста старателно и сте решавали проблемите на другите, в този момент Ви се желае да понамалите темпото и да си отдъхнете, както би трябвало. Репутацията Ви на човек, който постоянно знае какво прави, е необятно известна, та по тази причина в никакъв случай няма да чувствате липса на добра компания. Единственото терзание, което ще имате е, чие примамливо предложение да приемете и чия компания да предпочетете, само че това не е неволя, за която може да Ви се съчувства.
Дева
Звездите изрично не Ви предлагат да изнасяте лекции и да четете „ конско ” на празно място… Когато водите спор по световни въпроси, най-добре е, да изоставите дреболиите, тъй като поради тях може да се скарате. Ако издемондтрирате непримиримост и неизменност и отбраните своята позиция по въпроса, който по никакъв метод не може да бъде наименуван дреболия, доста ще Ви почитат.
Везни
Днес ще е доста добре да пийнете в компанията на своя обичан човек някаква екзотична напитка. Или въпреки най-малко някакъв алкохол. Но не се увличайте и не слизайте до баналната водка! Нещо с хубаво мезе и приятна беседа… И в подобаваща конюнктура, схваща се…
Скорпион
Както нормално, имате поредна цел и проект за нейното реализиране. Концентрирате всички свои сили, с цел да я реализирате в живота и ще сте изцяло уверени, че това е допустимо, в случай че не по друга причина, то най-малко тъй като по този начин настойчиво работите по въпроса.Ако някой Ви попита, подготвени ли сте да преминете към дейни дейности, а се окаже, че не сте, не го крийте и не бързайте. Това ще Ви бъде от изгода.
Стрелец
Понякога за вас е доста елементарно да се докопате до същността на някакъв проблем, в случай че го обсъдите с човек, който Ви е непосредствен по дух. Затова в случай че в този момент размишлявате за нещо, свържете се с някого, на който имате доверие, и започвайте дружно да се оправяте. В какво в действителност се състои Вашия проблем? На какви съставни елементи може да го разделите? Как най-добре можете да разберете, какво става? И какво може да извършите за неговото решение?
Козирог
Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.
Водолей
Прекалена непримиримост, или в случай че би трябвало да сме точни – дебелоглав, през днешния ден напълно не са уместни. Това, което ще Ви бъде потребно през този ден, е отстъпчивостта. Изслушвайте своите съперници, анализирайте техните оферти и се съгласявайте на взаимни отстъпки! Така освен ще запазите мира, само че и ще се приближите към реализирането на своята заветна фантазия. Ще Ви зарадват доста забавни оферти. Макар че са необикновени, струва си, да ги обмислите уместно. Денят е прекрасен и с това, че разрешава да се приближите до реализацията на своята заветна фантазия, като освен това ще избегнете и прочувствените разтърсвания, и поемането на непостижими задължения….
Риби
Днес Вашият обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, въпреки и понякога, се постанова да се поспи. Остава единствено да разчитате на това, че сходни вечери ще се повтарят във Вашия живот неведнъж.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР