Вниманието в една връзка е най-важното нещо. За да съхраните

...
Вниманието в една връзка е най-важното нещо. За да съхраните
Коментари Харесай

Защо е важно да разберете стойността на семейството навреме?

Вниманието в една връзка е най-важното нещо. За да съхраните връзките си хармонични, би трябвало да полагате старания всеки ден.

Зад завесата на безкрайната работа, ежедневните проблеми и задания, от време на време забравяме защо и за кого вършим всичко това.

Ана и Николай се влюбиха един в различен от първия диалог. Те се срещнаха на празник на общи другари, на който Николай даже не искаше да отиде. Но откакто видя Ана, съжаленията му се изпариха за момент.

Само след 6 месеца те се ожениха. Година по-късно им се роди красиво момче.

За да изкарва повече пари, до момента в който Ана беше по майчинство, Николай смени работата си. Но това означаваше, че той ще отсъства от вкъщи дълго време. В началото Ана устройваше дребен празник за завръщането му вкъщи.

Тази вечер Николай трябваше да се прибере от следващото пътешестване. Ана таман стартира да готви, когато телефонът звънна. Беше брачният партньор й.

“Ана, извинявай, няма да съумея да се прибера довечеря, колата се скапе. Ще се прибера на следващия ден. ”

“Добре. Чакам те на следващия ден. ”

Ана реши, че може да предложения приятелката си Елена вкъщи. Тя живееше в прилежащия апартамент, тъй че след 15 минути тя към този момент седеше на кухненската маса.

Ана беше домошарка, а Елена – нейната цялостна диаметралност. Винаги говореше за нови връзки и скорошни романи. Когато приятелката й беше по средата на историята, Николай още веднъж се обади на Ана. Тя отиде в другата стая.

Той искаше да пожелае на жена си и сина си лека нощ. Ана му отговори и затвори. Тя автоматизирано плъзна пръста си по екрана и, без да го огледа, постави телефона в джоба си. Дори не видя, че не е затворила. И всичко, което сподели, беше чуто от брачна половинка й. Първоначално той реши, че брачната половинка му желае да каже нещо друго, само че по-късно бързо разбра, че диалогът се води сред нея и приятелката й.

“Това е някак съмнително ” – сподели Елена, имайки поради Николай. “Мислила ли си, че брачният партньор ти може би остава до късно освен поради работата? ”

“Не, несъмнено! ”

“Помисли отново. Той непрекъснато отсъства, а ти си стоиш вкъщи. Нека се разходим из града. Подишай малко, знам едно отлично място … ”

“Не благодаря. Кажи ми, в действителност ли мислиш, че Николай би могъл … ”

“Защо не? Всички мъже са идентични! ”

Когато диалогът завърши, Николай затвори и си легна. Имаше доста за мислене.

Ана не можа да заспи дълго време. Не можа да изхвърли думите на Елена от мозъка си. Разбира се, тя евентуално бърка. Но всичко се случва. Когато въпреки всичко съумя да заспи, тя сънува, че Николай я оставя за друго по-привлекателно момиче с по-добра фигура и без деца.

Вечерта Николай се прибра вкъщи.

„ Трябва да поговорим “, сподели той. – Но първо ще хапвам след пътя.

Сърцето й слезе в петите. Тонът на брачна половинка й и тази фраза – „ би трябвало да поговорим “ – към този момент бяха почнали да рисуват подиуми в съзнанието й, където той си е намерил друга жена. Наистина ли ще я напусне?

През цялото това време, до момента в който той ядеше, Ана седеше замаяна. Когато Николай свърши с вечерята, той седна против жена си и сподели:

“Слушай, в последно време съвсем не съм бил с теб. Ти и бебето постоянно сте тук сами, а аз карам. Доста мислех по какъв начин да постъпя.

Вижте още: Снаха от село

Ана седеше в очакване.

“Какво мислиш да оставиш дребния на майка ми, а ти и аз да отидем в Турция? Вече съм купил ваучерите. С майка ми също съм приказвал. ”

Ана едвам не се разплака. Тя се хвърли в прегръдките на брачна половинка си. Той й сподели, че е чул диалога й с Елена. Всъщност това в действителност го засегна. В края на краищата, преди този момент той даже не можеше да си намерения, че такива недоразумения или съмнения могат да зародят сред него и брачната половинка му. Затова реши, че би трябвало да обръща повече внимание на фамилията си.

“Ана, обичам те ” – сподели той и целуна жена си.

Важно е да запомните, че хората, които обичате, може да изпитват разнообразни усеща. И не забравяйте, че вниманието в една връзка е най-важното нещо.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР