Вниманието на феновете беше привлечено от снимка, на която певицата

...
Вниманието на феновете беше привлечено от снимка, на която певицата
Коментари Харесай

Направо блести: Рени в прегръдките на ново гадже

Вниманието на почитателите беше привлечено от фотография, на която певицата е в прегръдките на млад атлетичен мъж. Фотосът демонстрира, че изпълнителката има забавни планове.

Няма изясненост обаче кой е апетитният юначага. Във фолк средите се приказва, че това е сръбският предприемач, който й даде огромен бакшиш на едно от последните й участия. Припомняме, че това се случи в софийски хотел, а изпълнителката изпяла няколко пъти шлагера си “Като птица “ на сръбски език. Солидната сума стигнала, с цел да си купи къща в Гърция. Това е вторият парцел на певицата за тази година. Другият бил закупен в България.

Една от най-търсените изпълнителки освен у нас, а и в прилежаща Сърбия е Рени. Тя сложи блестящ старт на кариерата си, само че в последно време няма шлагери.

Когато разгледате нейната страница във Facebook, елементарно се вижда, че изпълнителката е една от най-желаните участнички на събития. От началото на 2023 година, тя е изпълнила над 100 участия както у нас, по този начин и в Сърбия, което е величествен брой по отношение на други реализатори сега.

Хонорарът и за присъединяване е на цена от 4000 до 5000 лв., която я прави елементарно налична за притежателите на заведения.

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР