Внезапно почина легендарният басист Ивайло Крайчовски. Той си отиде едва

...
Внезапно почина легендарният басист Ивайло Крайчовски. Той си отиде едва
Коментари Харесай

Спомен за легендарния басист на ФСБ Ивайло Крайчовски

Внезапно умря именитият басист Ивайло Крайчовски. Той си отиде едвам навършил 57 години. Музикант, бас китарист в групата ФСБ и основател за основаването на група " Стари муцуни " с Георги Минчев, той остави ярка диря в историята на българската музика.

Легенда. Така го разказват и познати, и непознати. Заедно с групите, в които участваше, той подари на българската рок музика незабравими песни. Взема присъединяване в основаването на албумите на редица български поп артисти, рок групи и джазови обединения. Обичаше да се майтапи.
Ивайло Крайчовски: Бате Валди. Най сме удовлетворени, тъй като той докара и вокалистки в групата, което не е без значение. Нали рок едн рол, рок енд рол, но друго си е с вокалистки. Константин Цеков, китарист ФСБ: Споменът за Ивайло е обвързван с най-златните ми най-хубавите, едни от знаковите години в ФСБ, може би към 25 години. Най-вече се свързва с приключенията ни на сцената, естествено, тъй като там бяхме един до различен и там по този начин бяхме най-близки. Винаги с настроението ни е подтиквал да бъдем положителни и постоянно с това ще го помня.
Животът на именития бас китарист беше като метеор - блестящ и къс. Сърцето му не устоя. Често споделяше за себе си, че е единственият човек на планетата, който е имал щастието от почитател на ФСБ да се трансформира в член на групата.

Споделяше, че от музикалната си кариера в ФСБ е научил на доста повече неща, в сравнение с цялото му обучение и целия му живот.

Поклонението пред Ивайло ще бъде на следващия ден от 16 ч в църквата " Свети Седмочисленици " в София. Поклон пред паметта му!

 Почина Ивайло Крайчовски Почина Ивайло Крайчовски
На 57-годишна възраст ненадейно умря именитият басист на групата ФСБ Ивайло Крайчовски.Поклонението ще е на следващия ден, 22 август, от 16.00 часа в църквата...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР