Внезапно издъхна зам.-командирът по техническата част на бригадното командване на

...
Внезапно издъхна зам.-командирът по техническата част на бригадното командване на
Коментари Харесай

Скръбна вест: Страшна трагедия със зам.-командира на под 24 600-Благоевград подп. Пламен Пацов

Внезапно издъхна зам.-командирът по техническата част на бригадното командване на Военно формирование 26 400-Благоевград подп. Пламен Пацов, оповестява Pirinsko.com. Трагичният случай е станал довечера, единствено няколко часа, откакто 44-годишния военнослужещ посетил Спешно приемно поделение на благоевградската болница.

На пълководец Пацов му прилошало и решил да се прегледа. Дежурният доктор му направил електрокардиограма. Казал му, че му няма нищо и го изпратил да си върви у дома.

Малко преди 17:00 часа обаче още веднъж му станало зле и макар напъните на медиците от Център за незабавна здравна помощ - Благоевград той е умрял.

Пред блок №31 на благоевградския кв. Еленово пристигнали служители на реда. На място на нещастието били и командирът на на Военно формирование 26 400-Благоевград подп. Иван Иванов, военна полиция, чиновници на ДАНС и криминалисти от Областна дирекция на МВР-Благоевград.

Близките му са в потрес. Военните упорстват да се направи незабавна аутопсия, с цел да се откри обективната истина на издъхналия военослужещ.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР