Внезапният порив на вятъра може да доведе до неудобна ситуация.

...
Внезапният порив на вятъра може да доведе до неудобна ситуация.
Коментари Харесай

14 функционални неща за жените, които ще бъдат незаменими през 2020 г.

Внезапният ентусиазъм напразно може да докара до неуместна обстановка. Ето за какво, в случай че не желаете да въздействате като Мерилин Монро върху минувачите, би трябвало да употребявате забрадка за многократна приложимост за поли и рокли и да се чувствате спокойни.

2. Прозрачни чорапогащи с пух

Сега даже в студено време можете да останете дама. Тези чорапогащи наподобяват на елементарен найлон, те също блестят, само че вътре имат загадка – мека подплата от пух. Можете да счупите главата си, като погледнете тази хитра небивалица: по какъв начин подобен пълен пласт остава транспарантен? Това обаче работи.

3. Колан без тока

Такъв колан може да бъде прикован към пантите на панталоните и може елементарно да се развърже. Липсата на тока ще понижи напрежението на талията, тъй че ще се чувствате по-комфортно.

4. Жартиер

Не, това не са чорапи, които се подхлъзват в най-неподходящия миг. Това са жартиери, които ще разрешат на притежателите на превъзходен ханша да носят поли и рокли в жегата, забравяйки за търкане. В допълнение, те наподобяват доста пикантни. Има модели с джоб, в които можете да скриете телефон или кредитна карта.

5. Възглавница “ръка на другар ”

Томоки Какехаши, изобретателят на възглавниците, сподели, че обичаната му фраза е вдъхновявала: „ Най-удобната възглавница е друг човек. “ Всъщност е толкоз по-хубаво да заспите.

6. Електрическа четка за лице

Съдейки по обещаващите мнения, четката в действителност прави чудесна работа с черни точки. Изработен от силикон, водоустойчив. Има модели с ултразвук. Домашна и евтина замяна за разчистване в салон.

7. Органайзер за чанти

Мъжете обичат да се майтапят, че във всяка чанта е скрита черна дупка. И какво да вършиме, защото би трябвало да вземете толкоз нужното едновременно? Но с цел да не търсите вярното нещо небрежно, можете да употребявате филтър-кесия, който ще ви помогне да организирате хаоса.

8. Силиконови следи от обувки на висок ток

Моделите и известните персони употребяват трика отдавна: те просто залепват 2 пръста на стъпалото благодарение на лента, с цел да отстранен товара от предната част на стъпалото. Но в този момент те са по-добре и по-удобно с Ledkov че извършват същата функционалност.

9. Масажор за измиване на косата

Силиконовите зъби нежно масажират главата и предизвикват кръвообращението. Собствениците на гъста и къдрава коса оставят изключително доста позитивни мнения за нещото – съгласно тях масажорът ви разрешава по-добре да миете косата, предотвратява заплитането.

10. Абсорбираща забрадка за бързо изсушаване на косата

Всеки знае, че изсушаването от удар постоянно поврежда косата ви. Тъкана забрадка от микрофибър всмуква влагата, което прави косата ви суха доста по-бързо. Можете даже да си легнете, а когато се разсъните, просто срешете косата си и се заемете с вашия бизнес.

11. Силиконов гъба за грим

Отлична опция на меките гъби, които би трябвало да се мият непрекъснато, в допълнение, те основават удобна среда за възпроизводството на бактерии. Силиконовата гъба е свободна от тези дефекти и също така ще спести вашия крем, защото не го всмуква.

12. Допълнителни клипси за сутиен

Много девойки са осведомени със обстановката, когато сутиените на сутиена подло надничат отдолу под среза на гърба. Но благодарение на това нещо можете да издърпате каишките надолу, като ги закрепите начело и към този момент не отказвате съблазнителни тоалети.

13. Гел

Този гел ще изглади досадния пух, косата нежно ще се впише в главата и ще спре да стърчи. Между другото, направена от естествени съставки.

14. Ръчна ютия

Такава стриптизьорка е комфортно да вземете със себе си, той се зарежда от батерията или батериите и ще може да помогне във всяка обстановка.

 

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР