Внесохме документите за регистрация, придружени от 10 000 подписа. Целта,

...
Внесохме документите за регистрация, придружени от 10 000 подписа. Целта,
Коментари Харесай

БСП за България внесе документите за регистрация, придружени от 10 000 подписа

 " Внесохме документите за регистрация, съпроводени от 10 000 подписа. Целта, която си слагаме, е да бъдем първа политическа мощ. Първи обявихме и водачите си. До седмица ще подредим и листите в регионалните препоръки. До седмица ще стартираме представянето на нашата платформа “, съобщи, която внесе документите в Централната изборна комисия /ЦИК/ за присъединяване в парламентарните избори за 45-то Народно заседание на коалиция " Българска социалистическа партия за България ".

Лидерът на Българска социалистическа партия и представляващ “БСП за България “ разяснява предизборната платформа на обединението: " Тя е направена с грижа за хората и целите ни са – опазване на здравето, обучение, обществена политика и стопанска система. Като ограниченията, които сме заложили там, се отнасят към решение на един от най-важните проблеми за България - демографската злополука. Що се отнася за следизборни управнически обединения – ще предложа на Националния съвет този въпрос да решим след изборите с вътрешно допитване.

Нашият правилник дава такава опция и ние към този момент сме го ползвали. Политиката, която организирам, откогато съм ръководител на партията е – битка със задкулисието и в страната, и вътре в партията. Няма да допуснем лобистки, групови или частни ползи да изкривят волята на хората, които са ни овластили, при подписване на управническа и следизборна коалиция. Думите ми към този момент са потвърдени във времето и практиката. Въведохме директния избор. Ще продължим с тази политика. Смятам, че хората, които ни овластяват, би трябвало да решат каква власт желаят. Нашата акция ще бъде положителна и съответна. "

Лидерът на българските социалисти при внасянето на подписите в ЦИК в днешния предиобед бе съпроводена от водачи на листите на Българска социалистическа партия и младежкото обединяване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР