внесе необходимите документи и 4092 подписа за регистрация в

...
 внесе необходимите документи и 4092 подписа за регистрация в
Коментари Харесай

Български възход се регистрира за изборите, Янев очаква двойно по-добър резултат

" " внесе нужните документи и 4092 подписа за регистрация в Централната изборна комисия за идните изключителни парламентарни избори на 2 април, съобщи кореспондент на

Надявам се, че ще влезем в Народното събрание с двойно по-добър резултат от предния. Това сподели пред публицисти след регистрацията водачът на партията.

Намерението ни е да продължим това, което демонстрирахме в 48-то Народно заседание – разговор, разговор, разговор. На българските жители им е нужна убеденост, че политическата класа е в положение да води този разговор, да търси взаимоотношение в полза на българите, в полза на хората, в полза на предложение на решения, които ги интересуват, в полза на предвидимост в нашето общо бъдеще, бъдеще на развиване, на триумф, тъй че всеки един български жител да е гордее, че е българин на всички места по света, само че най-много в своята татковина Република България, съобщи Янев.

Попитан дали от " " водят диалози за предизборна коалиция с ВМР, той уточни: " Водим диалози с всички, които изискат да водим диалог. Днес се регистрирахме като партия " ". Утре ще излезем с декларация, в която ще призовем политически партии, цивилен сдружения и хора, които имат предпочитание да се включат в нашето изпитание за разговор и внасяне на разсъдък в българския политическия живот, да заповядат. Водим градивни диалози. Можем да намерим разнообразни практични решения по какъв начин да вървим дружно напред ".

В отговор на въпрос дали има партия, с която не биха преговаряли в идващото Народно заседание, водачът на " " разяснява: " Не мисля, че задаването на червени линии е работлив диалог.Това е проблем, който би трябвало да преодолеем като общество. Червените линии не водят до работливост, не водят до разговор, който е в положение да даде решени. Всички в политическото пространство би трябвало да се смирим и да търсим метода за търсенето на салда и предлагането на решения, а не да чертаем нови и нови червени линии и да опасяваме да седнем намерено да си приказваме. Сядаме и приказваме намерено с всеки, който пожелае ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР