Внасяме вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов за

...
Внасяме вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов за
Коментари Харесай

БСП внася вот на недоверие към правителството

Внасяме избор на съмнение към държавното управление на Бойко Борисов за неуспеха в политиката по околната среда и водите, разгласи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция в централата на партията.
Решението за това е взето на изключително съвещание на Изпълнителното бюро и на управлението на парламентарната група на партията.

„ За десетгодишното ръководство на Борисов, вследствие на некомпетентна политика, безхаберие и обири, близо половин милион българи сега са оставени без достъп до питейна вода. Водната рецесия в Перник става и национална, тъй като и други области и градове са застрашени от този проблем. В същото време непрекъснато се увеличаха цените на водата за жители без да се подхващат каквито и да е ограничения за вложения. Само 0,5% от мрежата е сменена, а над 50% от водата се губи “, безапелационна е Нинова.

„ Трети сме в света по нечист въздух, тъй като държавното управление на Бойко Борисов позволява импорт на отпадъци от целия свят, които да се горят в България. Дишаме рак и пием отрова. След 10 години ръководство посегнаха на най-човешки неща като въздуха и водата ни “, продължи с обвиняванията водачът на левицата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР