ВМРО свикаха протест пред дома на лидера на ГЕРБ Бойко

...
ВМРО свикаха протест пред дома на лидера на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Сблъсък между привърженици на ВМРО и ГЕРБ пред къщата на Борисов в Банкя

ВМРО свикаха митинг пред дома на водача на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя. Джамбазки изясни, че Вътрешна македонска революционна организация са търсили среща с някогашния министър председател, с цел да обсъдят решението на ГЕРБ, само че защото не са съумели да открият контакт, са отишли пред неговата къща.

" Дойдохме да се забележим с него, той от своя страната беше провел свои съидейници, които да го защитават”, сподели Ангел Джамбазки. Двете групи стигнаха до словесни нападки и физически конфликт, които доведоха до няколко раздрани тениски.

Там бяха депутати и членове на ГЕРБ, които обясниха на Ангел Джамбазки, че всички условия на България ще бъдат включени във френското предложение, както и всички условия на страната ни, които ясно са разказани в Договора за добросъседство.

Георг Георгиев изясни на европедупатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, че в случай че не са се намесили в точния момент, то Кирил Петков е можел еднолично да смъкна ветото, както е обещавал без да отбрани националния интерес.

Джамбазки също даде от своя страна оферти, които би трябвало да залегнат в документите. ООт ГЕРБ ги увериха, че всичко, което вършат сега е точно да защитят националния интерес на страната ни, а поръчител ще бъде целия Европейски съюз.

Десислава Атанасова предложения Джамбазки в кабинета си и да запишат дружно всички детайлности, тъй като толкоз години са работили дружно по този въпрос и няма по никакъв метод да предадат националния интерес.

Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР