ВМРО-София представи в НС програма за образователна раждаемост. Те предлагат

...
ВМРО-София представи в НС програма за образователна раждаемост. Те предлагат
Коментари Харесай

ВМРО предлага помощи за раждане на деца според нивото на образование

ВМРО-София показа в Народно събрание стратегия за просветителна раждаемост. Те оферират разпределяне на еднократна финансова поддръжка за поощряване на раждаемостта и развъждането на деца на територията на Столична община.

За първо дете да се дават 200 лв., за второ-500, а за трето -1300 лв.. Условието на водопадите в родителите е учебен ценз.

Така, по мнението на Калин Поповски ще се подтиква виновното родителство. 200 лв. ще се дават при родители със приблизително обучение. 250 лв. е помощта за бакалаврите, а 300 лв. за първо дете на магистри.

По думите му поддръжката за втора рожба скача. 500 лв. е при среднистите, за бакалаврите-600 лв.. Магистрите за второ дете би трябвало да получат 700 лв..

Вътрешна македонска революционна организация предлага финансова поддръжка и за учените родители с трето дете- 1300 при тези със приблизително обучение, 1500 за родител бакалаври, 1700 лв. за магистрите.

Патриотите са сметнали, че раждаемостта в София е към 1300 деца на година като към 45% от фамилиите са с най-малко един родител с висше обучение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР