ВМРО подкрепя този морален акт. В българската политика по този

...
ВМРО подкрепя този морален акт. В българската политика по този
Коментари Харесай

ВМРО за оставката на Цачева: Морален акт, коалицията е стабилна

ВМРО поддържа този честен акт. В българската политика по този метод би трябвало да се работи. Така секретарят на ПГ на „ Обединени патриоти “ и учредителен секретар на Вътрешна македонска революционна организация Юлиан Ангелов разяснява новината за оставката на правосъдния министър Цецка Цачева, съобщи кореспондент на БГНЕС. “Надявам се институциите да създадат справедливи инспекции по всички тези случаи. Ако всичко е изрядно, да го оповестят, в случай че не – да има наказания “, добави той.
Вече стана ясно, че след диалог с премиера Бойко Борисов, Цачева сама е поискала да напусне заемания от нея министерски пост, а причина за това е въпросът с добития от нея първокласен парцел.
„ Нормално е, когато има съответни обвинявания към теб като човек, представляващ изпълнителната власт, да предприемеш сходни дейности. Доколко ще бъде призната нейната оставка на Министерски съвет или от министър-председателя, не мога да подсигурявам “, сподели още Юлиан Ангелов. Според него Цецка Цачева се е потвърдила като честен политик, което се удостоверява и с актуалната оставка. Той акцентира, че според съдружното съглашение от патриотите няма да излязат с предложение за това кой да заеме поста ѝ. „ Нито имаме искания, нито имаме предпочитание да имаме министър на правораздаването “, безапелационен е Ангелов. Той добави още, че създалата се обстановка няма да наруши работата на управническата коалиция, която дефинира като постоянна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР